top of page

Wat verbinden met mij heeft gedaan

Mij verbinden met gelijkgestemden, het is onbeschrijfelijk wat dat doet.

De voelbare liefdevolle energie, verschillende verhalen en toch ook weer zo hetzelfde.


De eerste keer dat ik het meemaakte was met een groep energetische coaches.

Om de kracht van energie te voelen maakte we een kring. Ik mocht in het midden gaan staan. De anderen om mij heen kregen een emotiekaartje te zien. Dat gingen ze energetisch naar mij sturen. Spannend vond ik want wat zou ik voelen, stel dat ik niks voel. Van alles ging er door mijn hoofd. Op het moment dat ik mijn hoofd iets tot rust kreeg kreeg ik het warmer, een loopneus. Terwijl het niet heel warm was in de ruimte. Ik voelde me blij. Toen ik dat verwoorde vertelde ze mij dat ze liefde naar me stuurde ❤️‍🔥


In 1:1 sessies heb ik het ook mogen ervaren. Als ik bij mijn healer was dan was de energie ook zo sterk voelbaar. Dagen kon ik daar nog op liften, heerlijk!


Of laatst tijdens de groepssessie van het coachtraject waarin ik zit. De liefde was zo goed voelbaar. We gunde elkaar het allerbeste. Mensen in tranen, mensen in blijdschap, kippenvelmomenten, heldere inzichten en boodschappen, alles kwam voorbij.Eigenlijk is het niet uit te leggen. Het is iets dat je zelf mag gaan ervaren. Het is ook voor iedereen anders. Voor mij is het voelen van de aanwezige energie al een ontzettend waardevol. Maar ook de inzichten die ik heb gekregen, de pijntjes die verdwenen zijn en het gevoel er niet alleen voor te staan.Nu ga ik ze zelf organiseren voor moeders. Praten, schrijven, verbinden, helen, visualiseren, intenties zetten en wie weet wat voor moois nog meer. In elk geval gun ik jou op de eerste plaats een me-time moment. En ik beloof jou dat je er ontzettend veel mooie dingen uit gaat halen.


Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact op.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page