top of page

Mijn levensreis

Al op zeer jonge leeftijd ben ik mijn authentieke zelf verloren. Vertrouwen in de medemens had ik niet. In de overlevingsstand heb ik mijn pad verder bewandelt. In de jaren werd ik bevestigd dat mensen niet eerlijk zijn. En zo voelde ik me jarenlang opgesloten op de wereld. Wat doe ik hier eigenlijk?
Gevangen in mijn eigen gedachten en gevoelens.

Mijn mannelijke en vrouwelijke energie raakte volledig uit balans. Zo nam een grote sterke ridder plaats voor mijn hart; nee niemand zou hier zomaar meer binnenkomen.
Zei iemand dat het niet kon dan ging ik tot het gaatje en zorgde dat het wel kon.

Geluk en liefde zocht ik vooral buiten mezelf.
Grenzen had ik niet, ik vond het belangrijk dat iedereen om me heen het goed had daar, zorgde ik wel voor.

 

Dankzij mijn sterke wil kon ik alle uitdagingen aan maar het ging ten koste van mijn geloof en vertrouwen in mezelf.

Tot dat mijn kinderen werden geboren...
 


 

Er moet eerst iets gebeuren voordat je ontwaakt

Ik kwam dankzij het overlijden van mijn zwager en de geboorte van mijn kinderen in aanraking met een spiritueel begeleider.
Zo ontving ik veel inzichten over mijzelf, dingen die ik had meegemaakt en hoe dat doorwerkt in mijn eigen gezin.

Vanaf dat moment is persoonlijke ontdekkingsreis begonnen.

Heftige jaren, mijn oudste sprak via de sterren met haar oom. Haar hooggevoeligheid op elk zintuig, daar had ik moeite mee. Behalve het spirituele stuk, daar begreep ik haar.
In de jaren verdiepte ik me meer en meer in bewustzijn, hooggevoeligheid, energetisch werk, familiesystemen en human design.

Zo leerde ik de tekens van mijn lichaam te herkennen en begreep ik steeds beter wat mijn kinderen spiegelde. Bovendien leerde ik dankzij human design wie ik in de kern ben, waar ik beïnvloed door kan worden, mijn talenten en valkuilen. Een eye opener!

Arn_230131_DSC_7911007-1.jpg
Arn_230131_DSC_7959025-1.jpg
Arn_230131_DSC_7959025-1.jpg

Waterman tijdperk

We komen uit het tijdperk van macht, controle, geld en rationaliteit. Hierdoor is in veel gezinnen haast, stress en angst ontstaan. Onze diepste verlangens diep verborgen en een muur rond het hart...

 

Kinderen van Nu, geboren in het waterman tijdperk verlangen meer dan ooit naar verbinding. Dat is ook wat dit tijdperk ons biedt; liefde, vertrouwen, gelijkwaardigheid en transformatie.
 

Onze kinderen weten al wat die diepste verlangens zijn, nu wij als ouders nog. Verandering begint bij jezelf.
Wil jij de verlangens in jou ook ontdekken?

 

bottom of page