top of page

Persoonlijk

Al heel jong ben ik in en overlevingsstand geraakt. De overlevingsstand is het nieuwe normaal geworden.

In mijn puberteit compleet verwijderd van mijn kern deed ik alles om erbij te horen, ik paste me aan en volgde de groep.  

Verkeerde mannen trokken mijn aandacht en voordat ik wist was ik in een verkeerd circuit beland.

Ik heb mezelf in de jaren pijn gedaan letterlijk en figuurlijk, was verslaafd en zat diep in schulden.

Met hulp van mijn ouders en vooral een enorme wilskracht bij mezelf heb ik mijn leven compleet omgegooid en heb ik gebroken met alles en iedereen uit dit leven.

Opvoeding

Op het moment dat mijn oudste werd geboren kwam ik erachter dat mijn hoofd alles een plekje had gegeven maar mijn innerlijke zelf nog totaal niet.
Ik heb in de jaren nauwelijks naar binnen gekeken en leefde veel vanuit mijn hoofd.
Zij toonde zo vaak een spiegel, die ik vaak niet eens begreep, dat ik hulp zocht om stukken te helen.

Ik ben met energetisch werk in aanraking gekomen en inmiddels kan ik dankbaar zijn voor al het moois wat de eerste 30 jaar me heeft gebracht. Heb ik van mijn shit mijn mest leren maken.

Ook heb ik zelf opleidingen en trainingen gevolgd zoals Energetisch therapeut, HSP coach, voetreflextherapie, aroma/bachbloesemtherapie.

En zo ben ik andere moeders gaan helpen die vastlopen in de opvoeding.

Onderwijs

En ook vind ik het onderwijs enorm fascinerend. Op het moment dat mijn kinderen naar de basisschool gingen voelde het niet oke.

Is dit hoe mijn kinderen les krijgen?

Kinderen worden zo makkelijk in een hokje gestopt.

Ik ben leerlingen gaan begeleiden zodat ouder en kind vertrouwen leerde houden in hun eigen kunnen.
Op een manier passend bij het kind. 

Ik ben op zoek gegaan naar haalbaar en passend onderwijs voor mijn kinderen en heb dit niet gevonden.

Elk kind is zo uniek en om het goed te doen zou ik eigenlijk elk van mijn kinderen op een andere basisschool moeten plaatsen. Passend bij het kind.

Soms voelde het als vechten tegen het systeem maar in al die jaren ervaren en verdiepen in het onderwijs is me duidelijk geworden dat verandering gaande is.

De kinderen van Nu zijn die verandering aan het maken. 

Human Design

En toen kwam in 2022 Human Design op mijn pad. Sindsdien is de lach op mijn gezicht niet weg te krijgen als ik spreek over Human Design.

Dankzij Human Design werden vragen beantwoord, vielen kwartjes uit mijn eerste 30 jaar en mijn bewustzijn werd in een rap tempo vergroot.

Human Design is voor mij een tool om weer verbinding te komen en te blijven met mezelf maar zeker ook met mijn kinderen.
De inzichten die ik heb opgedaan tussen mij en de kinderen is onbetaalbaar.

welke kant op.jpg
welke kant op.jpg

Missie/Visie

Als ervaringsdeskundige hebben we altijd een raakvlak in ons verhaal. Met mijn empathische vermogen en helderwetendheid zal ik naar je luisteren en je adviseren, inspireren verder helpen op jouw pad.

Mijn missie is jou inspireren om vanuit je authentieke zelf in je kracht te gaan staan.

Mijn visie is een samenleving waarin we ons lichaam als navigatie gebruiken. Van denken naar voelen. Zodat labels en hokjes niet meer nodig zijn.

bottom of page