top of page

Verkoudheid en griep genezen

Het weer slaat om en we worden weer massaal verkouden en grieperig. Op zich niks mis mee. Je lichaam voert namelijk stofjes af die niet welkom zijn. Daardoor voelen we ons niet lekker. Bovendien is het vaak een teken dat we het stapje terug mogen doen.



Kijk eens naar de dieren. Ook zij trekken zich meer terug in de koude maanden.



Verkoudheid genezen

Begin je dag met een kop verse warme gemberthee. Veel mensen denken dat een glas sinaasappelsap helpend is maar dat is minder gezond dan we denken. In sinaasappels zit veel suiker en in een gemiddeld glas zitten al gauw 4 sinaasappels. Bovendien is een koud glas drinken in de ochtend niet fijn voor je lichaam. Het trekt dan namelijk samen waardoor je holtes alleen maar dichter gaan zitten. Voetreflextherapie biedt daarin tegen ook verlichting.



Voetreflextherapie

In de tenen bevindt zich de verbinding met de oren, neus, holtes, het hoofd en de nek. Door deze reflexpunten te masseren ontstaat meteen verlichting. Vooral wanneer je regelmatig verkouden bent kan je immuunsytseem wel even een boost gebruiken door het zelfgenezend vermogen te activeren met voetreflextherapie. Waarschijnlijk zit er een blokkade waardoor de energ

ie niet goed kan doorstromen.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page