top of page

Human Design, wat is het?

Bijgewerkt op: 12 okt. 2023

Het is een tool dat inzicht geeft in jouw talenten en valkuilen. Een combinatie van de wetenschap en spiritualiteit.

Denk aan het oeroude chakrasyteem, joodse Kabbalah, Chinese Iโ€™Tjing, astrologie, quantum fysica, biochemie en genetica.

โ€‹

๐˜๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜จ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ.

โ€‹

Het is een fantastische tool voor bewustwording. En vanuit hier kun je dingen gaan helen en transformeren. Zodat jij vanuit innerlijke vrijheid jou leven kunt leven.

โ€‹

Je blauwdruk bestaat uit je ๐ ๐ž๐›๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ en vertelt je het volgende:

Welke ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž๐ญ๐ฒ๐ฉ๐ž jij bent. Dit is de basis van hoe jij het beste met je energie om kunt gaat.

Gelinkt aan je energietype is je ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ญ๐ž๐ ๐ข๐ž, ofwel hoe je mag reageren op dat wat op je pad verschijnt.

Je autoriteit ๐š๐ฎ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ gaat over hoe jij het beste keuzes maakt.

Human design kent ๐Ÿ— ๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฌ met elk een eigen thema.

In de centrums bevinden zich ๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ง en dit zijn themaโ€™s voor jou in dat betreffende centrum.

Het ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ž๐ฅ gaat over het karakter. Het is direct verbonden aan je levenswerk/levensdoel.

Je ๐ง๐จ๐ญ-๐ฌ๐ž๐ฅ๐Ÿ thema is hoe jij je voelt als je uit verbinding bent

Je ๐ฌ๐ข๐ ๐ง๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž is het gevoel wanneer je in verbinding bent

๐ƒ๐ž๐Ÿ๐ข๐ง๐ญ๐ข๐ž is de levenskracht. Hoe gemakkelijk gaan de dingen bij jou en hoe makkelijk communiceren de centrums met elkaar.

Je ๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ง๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐œ๐ซ๐จ๐ฌ๐ฌ is de missie van je ziel.

โ€‹

Je ziet dat het heel erg veel is. Jouw blauwdruk kun je op verschillende sites downloaden.

Voor uitleg over je design kun je heel veel gaan googlen en boeken lezen of je vraagt een verslag aan bij iemand waarbij je je goed voelt.

Bij mij bestaat zoโ€™n boek uit zoโ€™n 35-40 paginaโ€™s die je ontvangt per mail.


โ€‹

Jij bent toch niet van de labels?

โ€‹

Klopt! Maar om verschillen te duiden is wel iets van een benaming nodig. Dat betekent niet dat je iets bent.

โ€‹

Human Design kent 5 energietypes. Het is niet de bedoeling dat je het gebruikt als excuus. โ€œIk ben een projector dus ik kan niet een hele dag werkenโ€

Het is de bedoeling dat je gaat experimenteren wat wel en niet voor je werkt. Zo kan het als projector ook zijn dat je รฉรฉn volle dag werkt en de andere dag vrij bent, om maar een voorbeeld te noemen.

โ€‹

Laten we eens in het kort kijken naar elk energietype

โ€‹

๐Œ๐š๐ง๐ข๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ manifesteren door te initiรซren. Een manifestor zet de eerste stap. Als kind heeft een manifestor veel vrijheid nodig.

๐Œ๐š๐ง๐ข๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐๐ž ๐ ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ werken graag efficiรซnt en kunnen snel handelen. Als kind merk je dat aan te snel willen gaan, stappen over slaan en ongeduldig zijn.

๐†๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ trekken de dingen naar zich toe, de werkpaarden. Belangrijk om hierin wel te doen waarvan je heel blij wordt. Ze werken graag van a naar b naar c naar het einddoel. Dit geld ook voor kinderen, zij kunnen tussendoor af willen haken als iets niet lukt. Motiveer ze!

๐๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ zijn de gidsen en brengen bewustzijn. Zij nemen geen initiatief en bouwen niet aan een project. Bij kinderen zie je al vroeg de mensenkennis en ziet wat anderen niet zien.

๐‘๐ž๐Ÿ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ zijn zeldzaam. Zij veranderen met de omgeving mee. Reflectors spiegelen en doen er goed aan om volgens de maan te leven. Kinderen voelen een diepe connectie met de maan.

โ€‹

โ€‹

Wil jij een digitaal boek over jezelf ontvangen?

Klik dan op deze link


โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹


โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page