top of page

Dat heb jij gedaan

Het is inmiddels al meer dan 30 jaar geleden dat 1 persoon ervoor zorgde dat ik in een cocon ben gekropen om daar vervolgens ruim 30 jaar later pas uit te komen.

Mijn verdriet zat achter slot en grendel en later voegde ik daar boosheid aan toe.

Niemand mocht mijn tranen zien.

Boos werd ik op niemand, liever paste ik mezelf aan.​


Mezelf bij elke mijlpijl van het leven, wat mooie periodes kunnen zijn, verder of opnieuw kwijtgeraakt. Tijdens mijn puberteit compleet het verkeerde pad op.

Dingen zien en meemaken die je alleen in slechte films ziet.

10 jaar zat ik in een zieke relatie, waar verslaving en leugens een grote rol speelde.

De dag dat ik de moed verzamelde om te vertrekken zal ik nooit vergeten.

Diep in de schulden ben ik terug naar mijn ouders gegaan.​


Een aantal jaren later, in een nieuwe relatie, werd ik voor het eerst moeder. Wauw wat was dat bijzonder. Maar wat een spiegelde hield ze me voor en wat ben ik mezelf tegen gekomen. Ik dacht gedeald te hebben met het leven dat achter me lag maar niks was minder waar.

Dankbaar ben ik kleine stapjes in mijn persoonlijke ontwikkeling aangegaan.​


Het resulteerde dat mijn inmiddels ex man en ik enorm uit elkaar groeide en een scheiding volgde.

Alleen met de zorg voor 3 kinderen bleef ik in ons huidige huis.​


Zoals ik altijd alles alleen deed ging ik dit ook wel even rocken.

Nog geen jaar later zat ik overspannen thuis. Mijn lichaam dwong mij naar binnen te keren en troep op te ruimen. En wat ben ik blij dat dit is gebeurd! Vanaf die dag is alles veranderd.​

Vooral het laatste half jaar zijn er diepe stukken geheeld en zie ik mijn patronen en weet ik waar ze vandaan komen.


Ik ben nu energetisch bezig met mijn vader, hij was ook in een vorig leven bij me. Ik merk dat me dat in dit leven echt in de weg heeft gezeten.​


Wat ik hiermee wil zeggen is, je kunt het niet alleen. Dit soort trauma's, vooral op zo'n jonge leeftijd, mogen geheeld worden met een coach. Iemand die met je meevoelt en door al die maskers heen kan voelen.


​Ik heb inmiddels mogen leren wat mijn goud hierin is. Dat alle shit ergens goed voor is geweest en dat is wat ik jou ook gun!

Ik leef meer en meer in vrijheid, geen ballast meer. En wil jou inspireren zodat je vanuit je authentieke zelf in je eigen kracht gaat staan.​


Wil jij praten met een ervaringsdeskundige en ontdekken wat jouw goud is?

Neem dan contact op contact@tamaravankuijk.nl, bel of app me.

Echt, blijf er niet alleen mee zitten​​-----🌀 Human Design; omdat je kameleon en pleasegedrag eigen hebt gemaakt gaan we kijken wie jij in de kern bent en vanuit daar opschonen.


🧘 Chakra training; trauma zorgt dat chakra's niet in balans zijn. Chakra's zijn van invloed op je hele systeem en daarmee ook je gezondheid.


🎓 Coaching/training; door healing en systemisch te werken leer jij vanuit je authentieke zelf in je kracht te gaan staan

​​​​​​​​​​


3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page